Usein kysytyt

Tiedote 18.3.2020

Haulikkokoulu & Kiväärikoulu seuraa tiiviisti viranomaisten antamia ohjeita ja säännöksiä. Pyrimme pitämään kaikki suunnitellut kurssit ja koulupäivät, mutta joudumme mahdollisesti sopeuttamaan toimintatapoja aikaisempaan verrattuna. Koulutukset ovat pienryhmissä ja tarvittaessa vietämme koko päivän ulkotiloissa. Pyydämme koulupäiviin saapuvia huomioimaan tämän sään mukaisena lämpimänä vaatetuksena. Noudatamme THL:n ohjeistusta etäisyydestä muihin ja huolehdimme hygieniasta pintojen osalta. Laina-aseet ja -suojatuotteet desinfioidaan. Suosittelemme osallistujia tuomaan mukana omat kuulosuojat ja ampujanlasit tai ostamaan meiltä käyttämättömät. Rajoitteita on tulossa ja osin jo tullut ampumaratojen käyttöön. Me olemme varmistaneet omalta osaltamme toimintavalmiuden paikkakunnittain. Mikäli epäilet terveydentilasi puolesta osallistumismahdollisuuttasi koulupäivään, niin ota yhteyttä ja katsotaan uusi ja sopiva ajankohta.

Seuraamme tilannetta ja sen muuttuessa olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin. Lähetämme myös tarvittaessa tarkempia ohjeita lähempänä koulutuksen ajankohtaa.
Nähdään koulupäivissä!

Terveisin, 
Haulikkokoulu & Kiväärikoulu
rannikko@haulikkokoulu.fi   etela@haulikkokoulu.fi


Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä alta tai muualta sivuiltamme vastausta, ota yhteyttä.

Milloin koulutuskalenteri julkaistaan?

Julkaisemme vuosittain kevään ensimmäiset koulupäivät helmikuun loppuun mennessä. Lisäksi koulupäiviä lisätään kevään ja kesän edetessä kalenteriin.

Millä liikuntaeduilla voin maksaa?

Voit maksaa oman osallistumisesi henkilökohtaisilla liikuntaeduillasi. Vuoden vaihteessa voit hyödyntää myös vanhenevat liikuntaedut ja hankkia niillä itsellesi lahjakortin käytettäväksi seuraavan kauden koulupäivissä. Meillä käyvät Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi. Niistä maksuvälineenä käyvät liikuntasetelit ja mobiilimaksaminen. Edenred- ja Eazybreak -palvelusta meidät löytää nimellä Haulikkokoulu & Kiväärikoulu, Smartumista nimellä Haulikkokoulu ja Kiväärikoulu ja ePassista nimellä Haulikkokoulu

Olen jo metsästänyt ja ampunut, kannattaako minun osallistua?

Ehdottomasti, koulupäivissä opit uutta, saat uusia näkökulmia ja kouluttajamme auttavat sinua kehittymään taitotasollasi.

Minulla ei ole aselupaa, voinko osallistua?

Voit osallistua koulupäivään ja lainata asetta. Käytössä ovat yhteistyökumppaniemme aseet, joita voit myös käyttää ja testata, vaikka sinulla olisi oma mukana. Koulupäivän hintaan kuuluvat myös 12 kaliiperisen haulikon ja 22LR ja .308 kaliiperisen kiväärin panokset.

Mitä tarvitsen mukaan?

Mukaan tarvitset reipasta mieltä ja säänmukaiset ulkovaatteet. Mikäli sinulla on entuudestaan ampumaliivi, ampujanlasit ja kuulosuojat, ne kannattaa ottaa mukaan ja tarvittaessa voit myös ostaa niitä meiltä tai lainata suojavarusteet. Mikäli sinulla on oma ase, ota se mukaan niin voimme varmistua sen asesopivuudesta sinulle.

Toteutuuko koulupäivä?

Mikäli koulupäivä perutaan, olemme ilmoittautuneisiin asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse viimeistään seitsemän (7) vuorokautta ennen kyseistä päivää.