Yksityisopetus

HaulikkoPro-kouluttajat antavat yksityisopetusta ammuntaan Kärkölän ja Porin seudulla. KivääriPro-kouluttajat antavat yksityisopetusta Kärkölän ja Nurmeksen alueella.

Pro:t auttavat sinua kehittymään ampujana sinun yksilöllisen tasosi ja tavoitteesi huomioiden.

Suosittelemme sinulle Haulikkokoulun tai Kiväärikoulun käymistä ennen Pro-tuntien ottamista. Tarvittaessa lainaamme sinulle aseen yksityistuntia varten.

Jos et ole suorittanut aiemmin peruskurssia, aloitamme kolme tuntia kestävällä aloituspaketilla, jossa käydään läpi ammunnan perusteet, asesopivuus, ammunnan fysiologia ja maalinhallintataidot. Aloituspaketin hinta on 180.00€ / osallistuja.

Pro-tunteihin voit käyttää maksuvälineenä liikuntaetuja: Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak.

HaulikkoPro, kesto 60min / 60.00€ / osallistuja

KivääriPro, kesto 60min / 60.00€ / osallistuja

  • voit tilata Prolta yksityistunteja ammunnan opetukseen. Ammunnan opetuksessa keskitytään sinun toiveisiisi tai ongelmakohtiin. Ensimmäisellä tunnilla tehdään osaamistasokartoitus, jonka avulla suunnitellaan ammunnan taitojen kehittäminen.
  • voit tilata Pron valitsemallesi ampumaradalle yksityisopetusta ja ammunnan ohjaamista varten.

Myös:

  • voit tilata Pron mukaan hankkiessasi haulikkoa. Pro auttaa valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan haulikon ja sovittamaan sekä säätämään sen sinulle sopivaksi.
  • voit tilata Pron mukaan jahtiin. Pro toimii ammunnan ohjaajana jahdissa ja auttaa ampujaa tekemään päätöksiä riistatilanteissa huolehtien turvallisuudesta sekä antaa ohjeita riistan pudottamiseksi.

Huom! Pro-hinnat eivät sisällä kierros- tai panosmaksuja ja mahdollisia matkakuluja

Ota yhteyttä sähköpostilla!

Kärkölä: etela@haulikkokoulu.fi

Pori: rannikko@haulikkokoulu.fi

Jaa