Yksityisopetus

HaulikkoPro:t antavat yksityisopetusta ammuntaan Kärkölän seudulla ja Porin seudulla. HaulikkoPro:t auttavat sinua kehittymään ampujana sinun yksilöllisen tason ja tavoitteet huomioiden.

Suosittelemme sinulle Haulikkokoulun peruskurssin käymistä ennen Pro-tuntien ottamista. Tarvittaessa lainaamme sinulle haulikon yksityistuntia varten.

Jos et ole suorittanut aiemmin peruskurssia, niin aloitamme kaksi tuntia kestävällä aloituspaketilla. Aloituspaketin hinta on 100.00€.

HaulikkoPro, kesto 45min/50.00€ tai 60min/60.00€.

  • voit tilata Prolta yksityistunteja ammunnan opetukseen. Ammunnan opetuksessa keskitytään sinun toiveisiisi tai ongelmakohtiin. Ensimmäisellä tunnilla tehdään osaamistasokartoitus minkä avulla suunnitellaan ammunnan taitojen kehittäminen.

HaulikkoPro, kesto 60min: 60,00€

  • voit tilata Pron mukaan hankkiessasi haulikkoa. Pro auttaa valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan haulikon ja sovittamaan sekä säätämään sen sinulle sopivaksi.
  • voit tilata Pron valitsemallesi ampumaradalle yksityisopetusta ja ammunnan ohjaamista varten.
  • Voit osallistua kaverin kanssa!
  • voit tilata Pron mukaan jahtiin. Pro toimii ammunnan ohjaajana jahdissa ja auttaa ampujaa tekemään päätöksiä riistatilanteissa huolehtien turvallisuudesta sekä antaa ohjeita riistan pudottamiseksi.

Huom! Pro-hinnat eivät sisällä kierros- tai panosmaksuja.

Ota yhteyttä sähköpostilla!

Kärkölä: etela@haulikkokoulu.fi

Pori: rannikko@haulikkokoulu.fi