Kouluttajat

Kouluttajina toimivat ampumaurheilun, metsästysammunnan, asetekniikan ja taitolajivalmennuksen osaajat. Heillä on jokaisella vuosien monipuolinen kokemus alasta, monesta eri näkökulmasta.

Kouluttajiksi he ovatkin valikoituneet juuri siksi, että heissä kaikissa yhdistyy poikkeuksellisella tavalla urheiluammunta ja käytännön metsästyskokemus ja he osaavat opettaa sinulle ammunnan salat omilla ehdoillasi.

Tälläkin hetkellä moni Haulikkokoulun kouluttajista ampuu menestyksekkäästi  sporting-lajeja sekä samaan aikaan metsästävät kaikkea haulikkoriistaa metsästyskoiriensa kanssa. Ovatpa kouluttajat kiertäneet kisaamassa ja oppimassa lisää ammunnasta myös pitkin poikin maailmaa.

Kiväärikoulun puolella puolestaan kaikki kouluttajat ovat kokeneita ampujia, kilpailleet monipuolisesti useiden lajiliittojen kiväärilajeissa SM-mitalienkin arvoisesti. He myös metsästävät monipuolisesti oikeastaan kaikkea mitä Suomessa voi metsästää, läpi vuoden, ympäri Suomen.

Yhtenä erikoisuutena koulun repertuuarissa voidaan nostaa esiin vaarallisen suurriistan metsästykseen, karhujahtiin erikoistuneet kouluttajat.

Olennaisin yhdistävä tekijä koulujen kouluttajissa on, että he kaikki ovat huomanneet että perinteiset kilpa-ammunnan lajit eivät valmenna riittävästi metsästäjää olennaisimpaan, onnistuneeseen riistalaukaukseen. Juuri siksi he ovat koulussakin mukana.

Koulut kattavat käytännössä katsoen koko Suomen tällä hetkellä neljällä päätoimipisteellään. Päätoimipisteet sijaitsevat Kärkölässä, Raumalla, Nurmeksessa ja Oulussa. Liikkuvan koulutuskonseptin avulla koulutukset voidaan järjestää missä tahansa ampumaradalla tai yksityisalueella.

Kouluttajat