Kai Hämäläinen

Haulikkokoulu / Rannikko
Vastuukouluttaja

Ammunnan harjoittelu ei ollut päällimmäisenä mielessä, kun riistaveri veti metsälle saaliin toivossa. Enemmän oli intoa kuin järkeä. Metsästysharrastus jatkui aktiivisena aikuisiällle asti ennen kuin ymmärsin ammunnan harjoittelun tärkeyden

Haulikkoammunta vei minut kuitenkin mennessään ja aloitin aktiivisen kilpailemisen sporting-lajeissa. Laukaisumäärät nousivat ja riistatilanteiden hallittavuus parani, reppuun astikin riitti riistaa.

Uteliaisuus onnistuneisiin laukauksiin johtavista syistä ja intohimo haulikkoammunnan filosofian syvempään ymmärtämiseen johdatti minut hakemaan oppia ulkomailta. Sama uteliaisuus haulikkoammuntaan on edelleen olemassa, ellei jopa kasvanut. Erilaisten ammuntatekniikoiden soveltaminen ja kokonaisuuden hahmottaminen sekä ymmärtäminen motivoivat minua kehittämään itseäni.

Erilaiset oppimismallit ja lähestymistavat oppimiseen takaavat oppimisen tavoitteen saavuttamisen. Toivon, että koulutuspäivän jälkeen osallistujat ovat saaneet kokonaiskuvan haulikkoammunnan perusteista ja tukea omakohtaiseen harjoittelemiseen kotona sekä radalla.

Jaa