Lahden Silmäasema

Lahden Silmäasema on erikoistunut optikko Timo Koljosen johdolla ampujien ja metsästäjien näönhallintaan. Silmät ovat ne tärkeimmät työkalut ampumatilanteessa ja niiden toimivuus myös liikkuvaan kohdetta seurattaessa korostuu varsinkin jos näössä on jotakin korjattavaa.

Lahden Silmäasemalla on yhtenä harvoista suomalaisista optikkoliikkeistä käytössään Zeiss iProfiler, jonka avulla pystytään silmän ominaisuuksia mittaamaan huomattavasti tarkemmin kuin perinteisillä laitteilla. Mittapisteitä sillä saadaan jopa 1500 ja silmästä mitattua pupillin aukeamisen lisäksi myös silmän pinnan muoto paremmin kuin muilla laitteilla. Näillä eväillä saadaan metsästäjälle ja ampujalle tilattua lasit jotka vastaavat esimerkiksi hämärässä ominaisuuksiltaan ZEISSin laadukkaiden tähtäinten ominaisuuksia. Enää eivät silmälasit ole ketjun heikoin lenkki.

Lisäksi Koljosen käytössä on ensimmäisenä Suomessa markkinoiden kehittynein silmien yhteistoimintaa mittaava järjestelmä, jonka avulla pystytään tarkemmin määrittelemään minkälaiset linssit tukevat käyttäjänsä stereonäköä.

Näillä eväillä Koljonen on rakentanut jo useammallekin maajoukkue-tason ampujalle näköratkaisut, joilla on ammuttu ennätyksiä ja mestaruuksia. Samat eväät voivat auttaa myös metsästäjiä ja harrasteampujia näköön liittyvissä haasteissa.

Myymälästä löydät myös ampujille tarkoitettuja ampumalaseja mm. PILLAn huippulasit.

Jaa