Hetkiä koulussa

Alla voit tutustua kuviin koulupäivistämme ja asiakkaiden tunnelmiin. Katso täältä myös videot.

Huippu opetus. Ensimmäistä kertaa tuntui, että haulikolla voi oikeasti jopa oppia ampumaan. Kurssin jälkeen on tullut pudotettua ennätysmäärä kiekkoja sekä tehty onnistuneita riistalauksia. Harjoiteltavaa riittää vielä paljon, mutta nyt on hyvät opit pääkopassa. Kiitos!
-Sanna, Facebook-arvostelu


-Aloittelevana metsästäjä tuskailin pari vuotta itselleni sopimattoman haulikon kanssa säätäen sitä, ja yrittäen hakea oikeaa ammuntatekniikkaa. Epäilyt aseen sopimattomuudesta oli olemassa, mutta sille perustellun vastauksen sain vasta haulikkokoulusta. Peruskurssilla opettaja käytti paljon aikaa aseen oikeaan mitoitukseen, yrittäen vielä säätää ne omaan aseeseeni. Lopputulemana vaihdoimme asetta, ja muutamien kokeilujen jälkeen oikeanlainen haulikko löytyi. Opettajat korjasivat myös ampuma-asentoa, ja neuvovat monta pientä asiaa joilla ammuntasuoritus saadaan sujvaksi. Suosittelen kurssia kaikille vasta harrastukseen pariin tuleville, ja ehdottomasti erityisesti niille, keillä on mitoituksien kanssa haasteita. Pitkin Suomea useita myyjiä jututtaneena, en saanut ongelmani apua kuin yhdeltä myyjältä. Hän neuvoi osallistumaan haulikkokouluun. Kiitos vielä Kourukosken väelle mahtavasti kurssista!
-Pasi, Facebook-arvostelu

En voi muuta kun suositella! Niin aloittelijoille kun kokeneemmillekin ampujille! Erityiskiitokset omalta osaltani menevät Kai Hämäläiselle 
<3 Kouluttaja, joka tunnisti oppilaansa ja valmensi nimenomaan mentaalipuolta, joka allekirjoittaneelle esimerkiksi tärkeintä! Itse työkseni kouluttavana (koirapuolella) arvostan todella paljon kykyä tunnistaa/aistia oppilasta ja muuttaa omaa tekemistään oppilaan tarpeiden mukaan! Koko päivä oli hieno ja onnistunut, mutta Kaitsulle kyllä tulee erityispisteet tuosta.
-Aija, Facebook-arvostelu

-Haulikkokoulun perus- ja jatkokurssin käyneenä, suosittelen lämpimästi! Täysin aloittelijana aloittaneena kurssilla oppii turvallisen aseenkäytön, sekä opetustyylinä kouluttajilla itseanalysoinnin perusteella oppiminen, jonka avulla oppii taatusti! Kurssit sopivat taatusti myös pitkään metsästystä/ ammuntaa harrastaneille, koska toistot ja analysointi opettavat, mitä tapahtui, ja miten korjaan, että osun. Lämpimät kiitokset kouluttajille Hämäläinen Juha ja Hämäläinen Kai ; kannustavasta ja kärsivällisestä opetuksesta, huumoria unohtamatta. Haulikkoammunta-kärpänen on iskenyt!
-Inka, Facebook-arvostelu

Erittäin hyvä pohja itselleni harrastuksen aloittamiseen. Opettavainen päivä, jossa sopivasti teoriaa ja käytännön harjoittelua, hyvien kouluttajien ohjatessa uuden oppimista ja sisäistämistä 👍👍👍
-Toni, Facebook-arvostelu

– Kiitos, suosittelen Haulikkokoulun kurssia. Tämä kannattaa jokaisen metsästäjän käydä. Tämän jälkeen omatoimisesta rataharjoittelusta saa paljon enemmän irti. Jatkokurssia odotellessa.
-Mikko, Facebook-arvostelu

– Todella hyvä koulutus. Aloittelijana hyvät perusopit aseen käsittelyyn ja ammuntaan. Suosittelen kovasti myös perheen junnuille, jotka aloittelevat metsästystä. Meillä perheen 10-vuotias tykkkäsi kovasti.
-Johanna, Facebook-arvostelu

Oli kyllä oikea ratkaisu tulla haulikkokouluun. Sain paljon hyödyllistä tietoa ja ennen kaikkea sitä tuntumaa ampumiseen. Opettajat olivat mahtavia ja asiantuntevia. Päivä oli todella onnistunut. Iso kiitos siitä! En voi kun lämpimästi suositella!
-Noora, Facebook-arvostelu

– Teoria ja käytäntö tukevat hienosti toisiaan. Ilman asian läpikäymistä teoriassa käytäntö jäisi vajaaksi ja kokonaisuus hahmottumatta aloittelijalla. Kiitos kouluttajille.
-Jenni, Facebook-arvostelu

– Hyvä ja tarpeellinen tilaisuus, jossa oppii ammataitaitoisten valmentajien avulla aina uutta ja hyödyllistä.
-Pekka, Facebook-arvostelu
Jaa