Lahjakortti – Koulutus

30,00 180,00 

Lahjakortti – vain koulutus & palvelut

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tämä lahjakortti käy vain koulutuspalveluihin. Mikäli olet ostamassa lahjakorttia itsellesi liikuntaeduilla, lue ensin ohjeet täältä.

Mikäli haluat antaa lahjaksi mahdollisuuden lahjansaajalle ostaa lahjakortilla myös tuotteita, osta täältä Lahjakortti – Tuotteet ja Koulutus, jonka maksutapana käy vain verkkomaksu.

Koulutuspaikat, joissa lahjakorttia voi käyttää – lue lisää alta.

Osta koulutus lahjaksi. Vastaanottaja saa sähköpostiinsa digitaalisen koodin, jolla hän voi lunastaa koulutuksen verkkokaupastamme.
Lahjakortti on voimassa yhden vuoden tilauksesta.

Hintaesimerkkejä:

Jos haluat ostaa kokonaisen koulupäivän lahjaksi, niin

Haulikkokoulun hinta 149,00€/osallistuja ja Kiväärikoulun 149,00€/osallistuja.
Yksityistunnit 60,00€/60 min.
Aloituspaketti 180€ yksityisopetukseen mikäli peruskurssia ei ole käytynä.
ePro – verkkovalmennus 45€/40 min

Huomioithan, että lahjakortti yksityisopetukseen sisältää vain opetuksen. Perimme kiekko- ja ratakulut toteutuneen kulutuksen mukaan. Panokset eivät myöskään sisälly lahjakortin hintaan.

Voit myös valita haluamasi summan – syötä summa -, jolloin syötät haluamasi summan. Esimerkiksi saldolla jäljellä olevia liikuntaetuja pystyy hyödyntämään tämän kautta, jolloin saat täyden hyödyn liikuntaeduistasi.

Koulupäivät järjestetään pääsääntöisesti seuraavilla paikkakunnilla: Kärkölä, Nokia, Kemiö, Pöytyä, Pori, Petolahti, Ylistaro, Kajaani ja Nurmes. Suosituimmillla paikkakunnilla kursseja on kauden aikana useita, pienemmillä vähemmän tai vain yksi.

Yksityisopetusta järjestetään pääsääntöisesti Kärkölässä, Porissa ja Nurmeksessa.

Jaa
Jaa