Asiakaspalaute 2021

Keräsimme kaudella 2021 palautetta kursseistamme nykyajan henkeen QR-koodilla avautuvan web-lomakkeen avulla. Taustatietojen, kuten mille kurssille vastaaja osallistui, ja markkinointiaiheisen “mistä kuulit meistä” kysymyksen lisäksi tiedustelimme:

“Minkä arvosanan antaisit koulutukselle?”

“Suosittelisitko koulutusta ystävällesi?”

“Mistä erityisesti pidit koulutuksessa?”

“Mitä kehitysehdotuksia haluaisit antaa meille?”

“Onko sinulla meille kysymyksiä?”

Arvosanaksi saimme 4.8 asteikolla 1-5, joten voimme todeta onnistuneemme koulutuksissa erinomaisesti. Tämän lisäksi kaikki vastanneet (100%) suosittelisivat koulutusta ystävälle.  

Lomake oli luottamuksellinen, joten ohessa muutamia nimettömiä vastauksia palautteesta. Lisää palautteita, joista näkee myös kirjoittajan nimeltä, löydät Facebookin arvosteluista sekä Instagramin julkaisuista, joihin Haulikkokoulu & Kiväärikoulu on liitetty. Näitä olemme koostaneet Instagram-profiiliimme kohtaan Oppaat. 

Tässä muutamia poimintoja kysymykseen “Mistä erityisesti pidit koulutuksessa?”

“Jäsennelty kokonaisuus, jokaiselle löydettiin jotain, joko korjattavaa, kehitettävää tai suorituksen kipupisteitä. Mukaan jäi muistisääntöjä.”

“Kouluttajien ammattitaito ja asenne oli todella hyvä ja kannustava. Sai todella paljon arvokasta kokemusta.“

“Rauhallinen ja positiivinen lähestymistapa. Tuli oivalluksia.”

“Yksilöllinen neuvonta oikean ampuma-asennon löytämiseksi.”

“Todella asiantuntevat kouluttajat. ”Kokeneelle” itseoppineelle metsästäjälle, paljon uutta ajateltavaa. Henkilökohtainen ohjaus ja oman aseen sovittaminen ja säätäminen todella hedelmällistä!”

“Kouluttajien rauhallisuus auttaa itseäkin rauhoittumaan, jännitys katoaa nopeasti ja tulee ihan turvallinen olo myös. Hankala kuvailla miten, mutta jokin omituinen oppimiskokemus sekä peruskurssilla että jatkokurssilla on tapahtunut, uskon että tästä on ihan superpaljon apua metsästyksessä. Tehtävät oli mukavan monipuolisia ja vaikka ne vaikuttivat alkuun aika vaikealta, niin silti niistä jäi onnistumisen fiilis.“

Kehitysehdotuksia saimme myös. Ne liittyivät oppimateriaaliin, kurssitarjontaan, tasoryhmiin ja päivän etenemiseen. Kiitämme niistä ja käymme talven aikana läpi ehdotetut asiat.  Haluamme kiittää kaikkia palautteita antaneita, niin web-lomakkeelle, kuin sosiaaliseen mediaan julkaisuja ja tarinoita tehneitä. Palaute kertoo meille, että teemme oikeita asioita ja olemme onnistuneet erinomaisesti tavoitteissamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tavoitteemme on tarjota ja järjestää metsästäjille Suomen paras ja laadukkain ampumakoulutus, joka tukee metsästäjän harjoittelua koko kehityskaaren ajan. 

Jaa