Loading Tapahtumia

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiväärikoulu Kajaani – Peruskurssi

17.5. klo 10:00 - 16:00

149,00€

Ota mukaan ravitsevat lounaseväät, olemme varanneet aikaa omien eväiden nauttimiseen. Muistathan pukeutua sään mukaisesti. Aurinkoisella säällä lippalakki auttaa vähentämään häikäisyä ampuessa.

Suosittelemme ottamaan mukaan omat ampujanlasit, kuulosuojaimet ja metsästyksessä käyttämäsi kiväärin, jos sellaiset ovat omasta takaa. Voit myös ostaa suojavarusteita ja ampujan liivejä meiltä paikan päällä. Yhteistyökumppaniemme aseet ovat asiakkaidemme käytössä koulupäivänä. Hintaan sisältyy .308 ja .22LR kaliiberin panokset, muun kaliiberin panokset osallistujan on tuotava mukanaan.

Huomaathan, että palvelu- ja sopimusehtojemme mukaisesti sinulta voidaan periä 40% osallistumismaksusta, jos perut osallistumisesi alle 7 vuorokautta ennen koulupäivää. Mikäli jätät tulematta koulutukseen ja ilmoittamatta esteestä etukäteen, osallistumismaksua EI palauteta.

Jos sinulla on kysyttävää, niin otathan yhteyttä lipussa näkyvään yhteystietoon!

Jaa

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput eivät ole enää saatavilla

Lisätiedot

Päiväys:
17.5.
Aika:
10:00 - 16:00
Hinta:
149,00€
Tapahtuma Category:

Järjestäjä

Haulikkokoulu / Karjala
Sähköposti
karjala@haulikkokoulu.fi

Tapahtumapaikka

Hoikanportin ampumarata
Lehtovaarantie 414
Kajaani, 87100
+ Google-kartta