Haulikkokoulu – kurssipolku

Oletko pohtinut mille kurssillemme sinun kannattaa osallistua? Tämän tekstin ja kuvan on tarkoitus opastaa ja avata Haulikkokoulu-kurssitarjontamme sisältöä. Monipuolinen kurssitarjontamme niin haulikko- kuin kivääriammunnassa on tukena metsästäjänä kehittymisessä. Roomaakaan ei rakennettu päivässä, myös ammuntaosaaminen vaatii pitkäjänteistä työtä, teoriaymmärrystä, omaa harjoittelua ja asiantuntevaa opastusta.

Seuraa kurssikalenteriamme sivuillamme, tiedotamme myös kurssipäivistä some-kanavilla. Lue lisää kursseista myös Haulikkokoulu-sivulta.

Peruskurssi

Olet juuri aloittanut, vähän tai et ollenkaan ampunut tai tulet ensimmäistä kertaa Haulikkokoulu-kursseillemme. Tällä kurssilla varmistetaan jokaisen oma lähtötaso ja perusasioiden olevan kunnossa esimerkiksi asesopivuuden ja ampuma-asennon osalta. Ne mahdollistavat kehittymisen muilla kursseilla. Ammuntarasteilla jokainen kurssilainen saa yksilöllistä ohjausta ja taitotasoaan vastaavia haasteita.

Kertauskurssi

Olet osallistunut peruskurssille ja haluat vielä lisää harjoittelua peruskurssia vastaavilla ammuntarasteilla. Kertauskurssilla voidaan esimerkiksi harjoitella nostotekniikkaa, mikäli ammuit peruskurssilla ase valmiina olkapäällä. Tällä kurssilla voi hakea lisää varmuutta perusteisiin. Kertauskursseilla ei ole teoriaosuutta.

Jatkokurssi I

Olet osallistunut peruskurssille ja mahdollisesti myös kertauskurssille, sinulla on ammattilaisen tarkistama ampuma-asento, asesopivuus ja ymmärrys henkilökohtaisesta tähtäyskuvasta. Haluat syventää ja harjoitella osaamistasi ammunnassa kouluttajan tukemana. 

Jatkokurssi II

Olet jo osallistunut peruskurssille ja jatkokurssille I tai yksityisopetukseen. Olet aktiivisesti ja omatoimisesti harjoitellut nostoja ja radalla perusmaaleja, sivu- ja trap-kiekkoa, sinulla on ampuma-asento ja asesopivuus kunnossa ja haluat ohjatusti harjoitella ja oppia ymmärtämään ja ampumaan erilaisia ja vaikeampia liikkuvia maaleja, kuten Compak- tai Sporting-ratojen kiekkoja.

HaulikkoPro-yksityisopetus

Haluat tulla harjoittelemaan omassa rauhassa kouluttajan kanssa. Suosittelemme ennen yksityisopetusta peruskurssille osallistumista tai vaihtoehtoisesti aloitamme kolmen tunnin aloituspaketilla. Ota yhteyttä kauppa@kivaarikoulu.fi. Lue lisää täältä.

ePro-verkkovalmennus

ePro-verkkovalmennus on yksityisopetusta verkon välityksellä. Mikäli ei ole mahdollista matkustaa HaulikkoPron luo tai haluat yhdistää kurssipolullesi ammattilaisen neuvoja ja vinkkejä lähiopetuksen oheen, tämä palvelu mahdollistaa vaivattoman keskustelun HaulikkoPron kanssa. Lue lisää täältä.

Räätälöidyt pienryhmäkoulutukset

Järjestämme ryhmällesi räätälöidyn kurssin, joka voi opetussisällöltään olla yksi ylläolevista kursseista tai niistä teille räätälöity. Esimerkiksi isompi ryhmä voidaan jakaa kahteen tasoryhmään. Tarvittaessa voimme liikkuvan kalustomme kanssa tulla teille sopivaan paikkaan. Ota yhteyttä kauppa@kivaarikoulu.fi Lue lisää täältä.

Jaa