CamelBack Motherlode 37L+3L reppu

309,00 

Metsästyskäyttöön hyvin soveltuva tilava CamelBak Mil Spec -juomareppu MultiCam värisenä.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Reppu on MultiCam värisenä eli maastokuvioinen.

Taktiseen käyttöön suunniteltu tilava CamelBak Mil Spec -juomareppu, joka soveltuu hyvin myös 1-2 päivää kestäviin metsästysreissuihin. Kantojärjestelmä ilmastoidulla Air Director -selkäpaneelilla ja kevennetyllä lantiovyöllä on erittäin mukava. Lantiovyö voidaan syöttää kokonaan repun rakenteen sisään, kun sitä ei haluta käyttää. Kokoonsa nähden kevyt kokonaisuus toimii tehokkaasti mahdollistaen pitkäaikaisen yhtäjaksoisen toimimisen kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Repusta pääsee nopeasti irti pikasoljellisten olkaviilekkeiden ja lantiovyön ansiosta. Kompressiohihnat pitävät repun tiiviinä pakettina selässä. Repun painopiste siirtynyt selässä alemmas Low Rider™ juomasäiliön taskun ansioista. Sisältää matalaprofiilisen Mil Spec Crux™ Lumbar juomasäiliön ja eristetyn juomaletkun sulkuventtiilillä, QuickLink liittimillä ja suukappaleen suojuksella. Letku voidaan irrottaa pikaliittimellä suukappaleesta ja liittää suoraan kaasunaamariin.

Reppu avautuu kokonaan mahdollistaen helpon pääsyn varusteisiin. Fleecevuorattu ulkoinen tasku aurinkolaseille, silmikolle tai pimeänäkölaitteelle. Useampi juomaletkun läpivienti mahdollistaa letkun viemisen olan yli tai kainalon alta. Ulkopuolelle integroituun Velcro nauhaan voidaan lisätä tai poistaa helposti nimilappu tai osastotunnukset. Repun väriin mukautetut laserleikatut Mountain MOLLE -kiinnityspisteet (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) myös repun pohjassa. Mountain™ MOLLE on 3-kerroksinen, huomattavasti perinteistä hihnarakennetta kestävämpi ja täysin litteä. Kiinnityspisteiden uusi vino kolmionmuoto helpottaa hihnojen pujottamista. Crux säiliön suuri täyttöaukko mahdollistaa helpon täyttämisen, jään lisäämisen ja turvallisen puhtaanapidon. Säiliölle on oma vetoketjulla suljettu osasto, jonne täysikin säiliö on helppoa syöttää. Osasto on eristetty 5mm suljetulla vaahtoeristeellä, joka pitää juoman viileänä pitkään.

Materiaali erittäin vahva ja kestävä 500 denierin Double-rip Cordura. Mil Spec Crux™ LR nestesäiliön tilavuus: 3L. Repun tilavuus 37L + säiliön tilavuus 3L, yhteensä 40L. Mitat 53 cm x 34 cm x 31 cm. Paino tyhjällä säiliöllä: 1,8 kg. MultiCam maastoväri ja Coyote hiekkaväri täyttävät US Military NIR vaatimukset infrapunanäkyvyydestä (Near Infrared Reflectance).
Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 10 vuotta.

Lisätietoa esitteestä täältä: https://www.vandernet.com/tuotetiedostot/1740901000/CamelBak_Motherlode_Data_Sheet.pdf

Katso myös Haulikkokoulu & Kiväärikoulun kuvaama repun esittelyvideo Youtubesta.

Jaa

Lisätiedot

Paino 1,8 kg (kilogramma)
Mitat 53 × 34 × 31 cm (senttimetri)
Jaa