3HGR Overberget

29,00 

3HGR Overberget on perinteisen kantohihnan parannettu malli. Se on valmistettu kiristyssoljen yhdistämästä kahdesta erillisestä hihnanpätkästä, mikä mahdollistaa aseen kiristämisen selässä vartaloa vasten. Lue muista ominaisuuksista lisää alta tai 3HGR-sivuilta.

Lisätietoa 3HGR omilta sivuilta.

3 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

3HGR Overberget on tuoteperheen perinteisin kantohihnamalli, mutta siihen on lisätty ominaisuuksia, jotka parantavat käytettävyyttä merkittävästi.

Overberget on tehty kahdesta erillisestä hihnanpätkästä, joiden välissä on ladderlock pikakiristyssolki. Mikäli tilanne vaatii hetkellisesti, että ase pysyy varmasti selässäsi, voit nostaa sen selkääsi ristiin ja kiristää hihnan vartaloasi varten vetämällä alemman hihnan päästä.

Lisäksi hihnan olkapehmikkeen alla on silmukka, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden lepuuttaa kättäsi ja pitää samalla aseen tukevammin olallasi kulkiessasi metsässä.

Hihnaa on myös mahdollista käyttää vakauttamaan tähtäystäsi pysty- ja polviasennosta erityisesti silloin, jos kannat asetta piippu alaspäin. Voit pujottaa tukikätesi olkapehmikkeen alla olevan silmukan läpi ja käyttää hihnaa Ching Sling tyyppisenä hihnatukena.

Lue lisää 3HGR omilta sivuilta.

Jaa
Jaa