Sisältö ja hinnasto

Kouluissa kaikki tieto ja taito jaetaan koulutukseen osallistuvien käyttöön. Teoriatiedoin ja käytännön harjoittein osallistuja saa valmiudet parempiin riistalaukauksiin.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ammunnasta tai omaa asetta osallistuaksesi koulupäivään, palveluumme sisältyy laina-ase ja tarvittavat panokset!

Koulutuspäivä viedään tyypillisesti läpi seuraavanlaisella ohjelmalla:

9:00 Päivä alkaa kahveilla ja esittelyillä

9:15 Riistalaukauksen ja oppimisen teoriaa

9:45 Aseteknologiaa ja turvallisuutta

10:15 Asesopivuus ja oma fysiologia

11:00 Lounas

12:00 Ammuntarastit alkavat

15:00 Kokoontuminen loppukahvien ääreen

Ammuntarastit sisältävät oppilaalle valikoidun aseen osumapisteen testaamisen, vähintään kaksi erilaista ampumarastia joilla jokainen saa harjoitella rauhassa henkilökohtaisessa opastuksessa.

Haulikkopuolella lähdetään liikkeelle suoraan eteenpäin poistuvasta kiekosta, ja siirrytään koulutuksen edetessä risteävän lentoradan kiekkoihin. Ryhmän ja ampujan mukaan heittimien sijoittelua voidaan muutella.

Kiväärikoulussa lähdetään liikkeelle kohdistamisesta ja paikallaan olevasta maalista, sen jälkeen siirrytään harjoittelemaan liikkuvaa maalia eri etäisyyksiltä ja ampumakulmista.

Kaikilla rasteilla simuloidaan todellisia riistatilanteita huomattavasti monipuolisemmin kuin perinteisessä ampumarataharjoittelussa.

Ammunnan välissä on mahdollisuus pitää taukoa, seurata ja oppia myös toisilta sekä tutustua yhteistyökumppanien tarjoamiin esittelyaseisiin koulun asespesialistien opastuksessa.

Haulikkokoulupäivän hinta on  130€ sis ALV. Hintaan sisältyy koulutus, ruokailu, kahvit, kiekot, panokset ja testiaseet.

Kiväärikoulun hinta on 150 € sis. ALV. Kurssimaksu sisältää edellisten lisäksi ratamaksun. Hintaan sisältyvät panokset ovat kaliiperia .308 Win ja .30-06.